Vloeibaar concentraat voor het beste resultaat

Ecopods kiest voor capsules gevuld met vloeibaar concentraat. Dit om de allerbeste kwaliteit te garanderen, elke capsule opnieuw.

De samenstelling van het mengsel heeft een grote invloed op de kwaliteit en werking van het product. Het mengen van vloeibare bestanddelen zorgt voor een gelijkmatige verdeling in elke capsule, waardoor steeds hetzelfde goede resultaat bekomen wordt.

Het mengen van poeders is veel lastiger, waardoor er bij tabletten of oplosbare poeders verschillen kunnen ontstaan tussen de samenstelling van het concentraat. Dit zorgt voor wisselende resultaten bij het schoonmaken.

Bij Ecopods geloven we dan ook erg in de kracht van een vloeibaar concentraat. Het verzenden ervan vraagt iets meer voorzichtigheid, maar dat hebben we er voor een onberispelijk resultaat ruimschoots voor over.